Rex Glider-nesteluistot

Aidot Rexin sininen ja violetti nestemäisinä versiona.

Uuden sukupolven fluorivapaa POWER POLYMERS™ -vahakoostumus vastaa suorituskyvyltään tyypillisiä LF-luistoja. Korkea vahapitoisuus ja parempi kulutuskestävyys.

Sienilevitinluisto_ohje.png


4232
Glider Sininen
-2…-15°C

Luistovoiteiden kuningas! Legendaarinen sininen Rex on yksi maailman parhaista fluorittomista luistovoiteista. Lyömätön valinta perusvoiteluun ja treenaamiseen. Usein paras voidevaihtoehto kuntohiihtäjälle joka kelillä. Kehittyneen 2-step carrier™ -liuotinteknologian ansiosta nestemäinen sininen tarjoaa kuumavoitelun veroisen suorituskyvyn. Levitä Rex Glide Cleanerilla puhdistettuun pohjaa, anna kuivua ja harjaa nailonharjalla.

4252
Glider Violetti
+5…-2°C

Suosittu luistovoide vesikeliltä pikkupakkaselle erityisesti kostealla lumella. Kehittyneen 2-step carrier™ -liuotinteknologian ansiosta nestemäinen sininen tarjoaa kuumavoitelun veroisen suorituskyvyn. Levitä Rex Glide Cleanerilla puhdistettuun pohjaa, anna kuivua ja harjaa nailonharjalla.


Rex-nesteluistojen käyttö


Yleisohje:

  1. Puhdista pohja liasta ennen voitelua Rex Remover -voiteenpoistolla tai Rex Glide Cleanerilla. Puhtaus on puoli luistoa.
  2. Ravista pakkausta ja levitä luistovaha pohjaan
  3. Anna kuivua
  4. Kiillota nylonharjalla tai pehmeällä paperilla tai kankaalla

 


Luistovoitelu nesteluistolla ja fluoripuristeella


Fluoripuristeen yhdistäminen nesteluistoon on näppärä tapa saada sukset todella liukkaiksi ja herkiksi. Vain harjaus riittää viimeistelyksi.

Voitelu tunnetaan myös nimellä "nappipuuro". Videossa käytämme "kultapalaa", eli TK-72 -fluoripuristetta, joka on pakkohankinta kaikille jotka haluavat saada suksiin helposti lisävauhtia ja herkkyyttä joka kelillä.

 

  • Hankaa fluoripuristetta puhtaaseen suksen pohjaan
  • Levitä kelin mukainen pikaluisto fluoripuristeen päälle normaaliin tapaan
  • Anna kuivua ja harjaa kiiltäväksi puhtaalla nylonharjalla